Gaan voor de beste oplossing

Bij 3fifty help je organisaties om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Help jij mee?

Over ons

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Wij helpen onze medewerkers en organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

Onze cultuur

Je kan ons het beste omschrijven als eerlijk, intellectueel en vooruitstrevend. We streven altijd naar de beste oplossing of het beste advies voor onze klanten.

Werken als specialist

Een consultant bouwt niet alleen een technische oplossing, maar denkt mee met de klant en adviseert op zowel technisch- als strategisch- en managementniveau.

Waarom 3fifty?

Onze aanpak heeft verschillende organisaties geholpen met hun wens om in de cloud te werken. We stemmen onze oplossingen af op de behoefte van de klant en door onze sterke technische kennis, zorgen we er samen voor dat de juiste oplossing wordt opgeleverd. 3fifty-consultants zijn échte specialisten.

“Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik de vrijheid en ruimte krijg om mijzelf op zowel Technisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Doordat de focus van 3fifty ligt bij de Microsoft Cloud oplossing kom ik constant in aanraking innovatieve technieken. De klanten van 3fifty stellen mij in staat deze nieuwe kennis in te zetten. De informele en collegiale sfeer is iets wat mij tijdens de eerste kennismaking al aantrok. Met plezier rij is ’s ochtends naar kantoor en is er genoeg tijd voor een potje tafelvoetbal tussen het werk door. Wanneer nodig zetten we alles op alles om de klanten te helpen en we kunnen ten alle tijden op elkaar bouwen.
Sinds 2019 werkt Léon Boers als consultant bij 3fifty. Hij wilde zich verder ontwikkelen als cloudspecialist. Dit lukte bij 3fifty.
Eén van de belangrijkste kenmerken van 3fifty is de open en vriendschappelijke sfeer. We werken nauw met elkaar samen en in onze cultuur voel je je al gauw thuis. Bij 3fifty ben ik in staat om me te verdiepen in de nieuwste technologische ontwikkelingen en hebben we ook de klanten waarbij we die kunnen gebruiken.
Mourad Dahmani is één van de oudste 3fifty-ers.
3fifty

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die 3fifty kunnen versterken. Ben jij onze nieuwe collega?

Cloud Consultant

Cloud consultant

32 – 40 uur

Medior / Senior

De Cloud Consultant is het technisch geweten binnen onze projecten.

Workspace consultant

32-40 uur

Medior

De Workspace Consultant is de Microsoft-werkplekspecialist bij onze klanten.

Cloud Managed Services Engineer

32-40 uur

Junior/Medior

De Manged Services Engineer denkt mee in technische en functionele verbetervoorstellen voor onze Managed Services.

Zin in een kop koffie?

Wil je meer weten over 3fifty of een kop koffie drinken? Je bent welkom!

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je om een afspraak te maken. Je kunt ons ook zelf een belletje geven: 078-61 05 719.

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday