HomeCultuur

Cultuur

3fifty is een klantgericht ICT-consultancybedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Door onze kennis, in combinatie met onze cultuur en vooruitstrevende aanpak helpen we organisaties om het beste uit zichzelf te halen. We communiceren eerlijk en oprecht. Samen bouwen we aan de best passende oplossing. Dat doen we op project- of inhuurbasis. Met onze Managed Servicesdiensten en eigen trainingen maken we de dienstverlening compleet.

Ons karakter

Je kan ons het beste omschrijven  als eerlijkintellectueel en vooruitstrevend. We zijn de beste in ons vakgebied en streven altijd naar de beste oplossing of het beste advies voor onze klanten. We doen ons werk met plezier en innovatief bezig zijn vinden we belangrijk.

En wie ben jij?

We houden van gezelligheid, dus kom gerust een keertje langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures hieronder.

Kernwaarden

De kernwaarden zijn de basis van onze identiteit. Het is ons doel om onze mensen en organisaties te helpen om hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen.

3fifty heeft de kernwaarden L I F T:

LogicLogic

We zijn transparant, je kunt op ons bouwen. We communiceren eerlijk en oprecht. Met elkaar en iedereen met wie we samenwerken.

Intellect
Intellect

We zijn de beste in ons vak en lopen voorop. We ontwikkelen innovatieve oplossingen. We zijn van nature nieuwsgierig en zijn als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en trends.

Forward
Forward

We zijn doelgericht, vooruitstrevend en hebben hart voor de zaak.

Together
Together

We vullen elkaar aan en samen bouwen we aan de beste oplossing. Samen zijn we sterk.

Video 3fifty: dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud.

Zin in een kop koffie?

Wil je meer weten over 3fifty of een kop koffie drinken? Je bent welkom! Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je om een  afspraak te maken. Je kunt ons ook zelf een belletje geven: 078-61 05 719.


    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00