/
/
Eerste 3 maanden van: Semih

Eerste 3 maanden van: Semih

Semih Yetgin werkt sinds 1 februari 2022 bij 3fifty als Cloud Engineer aan interne vraagstukken. In zijn eerste drie maanden heeft hij al gewerkt aan de interne automatisering en helpt hij zijn collega’s van het Managed Services team om klantvraagstukken op te lossen door middel van automatisering.

Interne Automatisering

Semih is gelijk na het in dienst treden bij 3fifty aan de slag gegaan met de interne automatisering. Zelf is Semih erg tevreden met de automatisering van het aanmaken van onder andere nieuwe gebruikers en  nieuwe klanten vanuit het CRM-pakket naar het ticketsysteem. Deze kleine automatiseringen vallen allemaal onder het opzetten van het hele project: ‘Interne Automatisering’ die Semih zelf heeft opgezet.

Daarnaast werkt Semih in DevOps waarin hij IaC gebruikt om de automatisering binnen de Azure omgeving te documenteren en ook de pipelines waarin stappen staan die genomen worden om onderdelen van de automatisering zoals code te kunnen deployen. Door het uitvoeren van deze werkzaamheden leert Semih meer dan alleen Cloud Enginering, want hij leert indirect ook hoe andere systemen werken zoals het gebruik van het ticketsysteem of CRM-pakket via de back end in plaats van via het portaal. “Je leert veel over hoe applicaties en producten onder water werken.”

“We houden het simpel tot waar het werkt en waar nodig gaan we met z’n allen aan de slag om het verder te ontwikkelen.”

Semih Yetgin, 3fifty

Doorlopende Ontwikkeling

“Ik vind het heel leuk dat ik steeds bekender wordt met de verschillende mogelijkheden bij het automatiseren. Bij 3fifty stap je makkelijk in projecten en kun je het ook je eigen maken. Als Cloud Engineer start je gelijk met uitdagende trajecten, maar wordt er wel gemonitord hoe alles met je gaat en krijg je de juiste ondersteuning.”

Het automatiseren van processen is een doorgaand proces wat nooit zal stil staan. Nieuwe onderdelen voegen zich steeds toe aan de takenlijst. Uiteindelijk zal het aantal nieuwe onderdelen, wat zich toevoegt, op de achtergrond afspelen en zullen er nieuwe onderdelen worden toegevoegd op aanbeveling van zijn collega’s. Daardoor zal Semih’s werk het werk voor zijn collega’s makkelijker moeten maken. Daarom is input van collega’s bij Semih altijd welkom. “Heel graag juist, want ik maak graag het werk van anderen makkelijker.”

Self-Learning

Voordat Semih aan de slag ging bij 3fifty wist hij precies wat hem te wachten stond, maar er zullen altijd zaken zijn die net even anders lopen. Dat is voor Semih gelukkig geen probleem, want hij bedenkt steeds slimme trucjes om oplossingen te vinden.

Bij 3fifty werk je met mensen die écht kennis van zaken hebben. “Ik krijg echt de ruimte om te doen wat ik leuk vind en me daarin te ontwikkelen.” In de 3fifty Academy hebben we tevens actuele onderwerpen waarin we getraind worden. Er is genoeg werk waardoor Semih veel vrijheid heeft in zijn werkzaamheden, waardoor hij niets zal doen waar hij zich niet goed bij voelt.

“Alles kan geautomatiseerd worden, zelfs als je denkt dat het niet mogelijk is.”

Semih Yetgin, 3fifty

Nieuwsgierig naar werken bij 3fifty?

Ben jij benieuwd hoe 3fifty als werkgever is? Neem gerust eens contact met ons op. Je kunt een email sturen naar werken@3fifty.eu. We gaan graag met je in gesprek.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Karlijn van Es

Bekijk ook

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday