Even voorstellen: Bram

Even voorstellen Bram

Nieuwe collega:

Bram Dokman

Met veel plezier verwelkomen we nieuwe collega’s. Bram Dokman is onze nieuwste aanwinst bij 3fifty. Sinds 1 april is Bram werkzaam als cloud consultant in een hybride functie. Hij gaat zowel klanten helpen als ons team van de Managed Services versterken. In dit artikel stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn functie bij 3fifty.

Hoi Bram, wil jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Bram Dokman en ik ben 32 jaar oud. Mijn woonplaats is Sleeuwijk en woon daar met mijn vrouw. In het verleden heb ik natuurwetenschap en innovatiemanagement gestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Daarna ben ik aan de slag gegaan als online marketeer bij een handelsonderneming. Daar heb ik veel systeembeheer taken opgepakt, websites ontwikkeld en het ERP-systeem beheerd. Uiteindelijk ben ik door de diversiteit aan werkzaamheden in aanraking gekomen met de cloud.

Wat is een fun fact over jou?

Ik ben altijd in voor een roadtrip door Europa met mijn vrouw of met vrienden. Ik kan enorm genieten van reizen en nieuwe plekken te ontdekken.

Wat leuk! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Vanaf het eerste moment dat ik contact kwam met 3fifty had ik een zeer goed gevoel. De kennis van de medewerkers is van hoog niveau en kennisoverdracht staat hoog in het vaandel. Daarnaast heerst er een familiaire sfeer en dat is precies waar ik naar op zoek was. Tot slot sluiten de kernwaarden van 3fifty goed bij mij aan als persoon.

Wat houdt jouw functie als Hybride consultant in?

Ik help klanten om hun omgeving in de lucht te houden. Daarnaast is het onze taak om proactief problemen te signaleren, analyseren en op te lossen. Klanten kunnen met al hun vragen, wensen en problemen bij ons terecht.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

Ik vind het leuk om mensen te helpen en wordt daar erg gelukkig van. Dat kan zowel bij wensen als problemen op het gebied van ICT, Microsoft Azure cloud of Microsoft 365 zijn. Daarnaast is het een snelle manier om in korte tijd heel veel te leren en ervaring op te doen bij diverse organisaties.

Wat doe je naast je werk voor leuke dingen? Heb je hobby’s?

Naast het werk vind ik het erg leuk om te wielrennen. Zowel buiten als het goed weer is, als binnen op de zolderkamer via Zwift in de winter. Daarnaast ben ik een sportfanaat en vind ik het heerlijk om alles wat met sport te maken heeft te volgen. Tot slot kan ik erg genieten van het water op te gaan en daar van het weer te genieten.


Bedankt Bram, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd naar de dienstverlening en oplossingen van 3fifty, klik hier. Voor onze vacatures neem je kijkje op onze vacaturebank.

Auteur: Robin van Zeijl

Robin van Zeijl is Marketing Communicatie Coördinator bij 3fifty.

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00