Even voorstellen: Karam

Even voorstellen Karam
Even voorstellen Karam

Nieuwe collega:

Karam Jezrawi

Met veel plezier verwelkomen we nieuwe collega’s. Karam Jezrawi is de nieuwste aanwinst bij 3fifty. Sinds 1 januari is Karam werkzaam als cloud consultant. In dit artikel stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn functie bij 3fifty.

Hoi Karam, wil jij jezelf even voorstellen?

Ik ben Karam Jezrawi, 30 jaar en woonachtig in Spijkenisse. Ik sport graag (kickboksen, spinning en squashen), reizen vind ik leuk en ik ben “altijd” in voor gezelligheid. Verder houd ik me bezig met o.a. een stichting die kinderen uit oorlogsgebieden helpt en brainstorm ik graag over technische innovaties, met name op het gebied van Internet of Things (IoT). Mijn theoretische achtergrond is informatica.

Wat is een fun fact over jou?

Ik houd heel erg van koken, mijn lievelingsgerecht is hamburgers van de BBQ.

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging toen 3fifty op mijn pad kwam. Na het eerste gesprek met Dave klikte het zo goed dat ik dacht: ik ga niet verder zoeken, dit is het! De sfeer en cultuur sprak mij aan. 3fifty is geen groot corporate bedrijf, maar ze doen wel de opdrachten bij grote klanten. De combinatie vind ik super!

Wat houdt jouw functie als cloud consultant in?

Vooral heel veel werkzaamheden in Microsoft Azure doen, zoals webapps ontwikkelen en werken met Azure AD. Ik help klanten met het ontwikkelen van hun nieuwe Azure omgeving. Daarnaast start ik direct op een project bij een grote internationale klant en werk ik daar samen met nog twee 3fifty collega’s.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

Alles draait tegenwoordig om de cloud. Het werken als cloud consultant is de toekomst. Je leert steeds nieuwe dingen als consultant. Het is ook uitdagend omdat je steeds andere klanten helpt en projecten doet die een mooie nieuwe IT-omgeving als resultaat hebben. Ik ontwikkel mijzelf graag en houd mijn kennis up-to-date. Nieuwe dingen leren vind ik leuk om te doen.

Wat doe je naast je werk voor leuke dingen? Heb je hobby’s?

Eén van mijn hobby’s is BBQ ’en. Daarnaast houd ik van quad rijden en je kan mij altijd bellen om op stap te gaan met vrienden. Ook vind ik het leuk om dingen te organiseren. Bijvoorbeeld in de zomer vind ik het leuk om een boot te huren en heel de dag lekker te varen en te zonnen.


Bedankt Karam, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd naar de dienstverlening en oplossingen van 3fifty, klik hier. Voor onze vacatures neem je kijkje op onze vacaturebank.

Auteur: Robin van Zeijl

Robin van Zeijl is Marketing Communicatie Coördinator bij 3fifty.

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00