Even voorstellen: Laurens

Laurens Heij
Laurens Heij

Nieuwe collega:

Laurens Heij

Met veel plezier verwelkomen we nieuwe collega’s. Laurens Heij is onze nieuwste aanwinst bij 3fifty. Sinds 1 oktober is Laurens werkzaam als Managed Services Engineer in het Managed Services team. In dit artikel stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn functie bij 3fifty.

Hoi Laurens, wil jij jezelf even voorstellen?

Hoi, ik ben Laurens en woon op mezelf in het mooie Rotterdam. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken, dus ook in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de IT bezig te zijn. Verder hou ik mij bezig met avondfotografie in voornamelijk Rotterdam.

Wat is een fun fact over jou?

Ik vind het leuk om eens in de zoveel tijd een speciaal biertje te drinken en kan daar enorm van genieten.

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

Er zijn verschillende redenen waarom ik bij 3fifty wilde werken. Als eerste voelde het tijdens de eerste gesprekken al heel vertrouwt. De tweede reden is dat 3fifty zich voornamelijk bezig houdt met nieuwe en innovatieve technieken in de Microsoft Cloud (Microsoft 365 / Azure), waar ik mijzelf verder in wil verdiepen.

Wat houdt jouw functie als Managed Services Engineer in?

Als Managed Services Engineer ben ik met name bezig om de IT-systemen van onze klanten in de lucht te houden. Dit betekent dat ik er voor zorg dat deze goed blijven functioneren. Mocht er dan toch iets gebeuren dan zorg ik dat het snel maar ook zeker goed wordt opgelost. Daarnaast geef ik ook graag advies over hoe de omgeving bij klanten ook beter kan. En ik doe mee aan verschillende projecten om nieuwe onderdelen in te richten.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

De IT-techniek zelf vind ik erg leuk vooral als het om moderne cloud technieken gaat. Ondersteunen van klanten en collega’s vind ik ook leuk om te doen!


Bedankt Laurens, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd naar de Managed Services van 3fifty, klik hier. Voor onze vacatures neem je kijkje op onze vacaturebank.

Auteur: Robin van Zeijl

Robin van Zeijl is Marketing Communicatie Coördinator bij 3fifty.

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00