/
/
Even voorstellen: Semih

Even voorstellen: Semih

Nieuwe collega:

Semih Yetgin

Met veel plezier verwelkomen we onze nieuwe collega Semih Yetgin. Sinds 1 februari is Semih werkzaam als IT Engineer in het Managed Services team. In dit artikel stelt hij zich voor en vertelt hij over zijn functie bij 3fifty.

Hoi Semih, wil jij jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Semih, ik ben 28 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Ik ben met mijn vrouw naar Zevenhuizen verhuisd. Sinds kort ben ik vader geworden van mijn zoontje, Ediz. Wij hebben een jong vogeltje genaamd Lucky, en ondanks dat huisdieren niet aan ons besteed zijn, zien wij Lucky als een soort tweede kind.

Wat is een fun fact over jou?

Ik drink mijn koffie altijd maar voor de helft op. Ik was me hier niet bewust van, totdat mij dit werd verteld door mijn nieuwe collega’s bij 3fifty.

Klinkt goed! Wat is de reden dat je bij 3fifty bent gaan werken?

3fifty heeft snel een goede indruk op mij achtergelaten. Ze werken al een lange tijd met cloud-oplossingen en hebben veel kennis en expertise in huis. Voordat ik bij 3fifty ben begonnen heb ik veel zelfstandig werk uitgevoerd in de cloud. Ik keek stiekem wel uit naar nieuwe en leuke samenwerkingen in een team van specialisten. Daarnaast zijn de belangrijkste redenen voor mij om bij 3fifty te gaan werken: de variatie aan werkzaamheden binnen mijn functie en de support die je krijgt als individu om je verder te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo hebben we bijvoorbeeld de 3fifty Acadamy waar we onder andere onderwerpen zoals C#, PowerShell en Bicep behandelen.

Wat houdt jouw functie als IT Engineer in?

Gedurende de eerste maanden bij 3fifty zal ik me bezig houden met de interne automatisering en verdere standaardisatie van onze processen en diensten. Daarnaast zal ik ook participeren in klantprojecten en Managed Services.

Interessant! En wat vind je daar leuk aan?

Ik vind het prettig dat ik door de variatie aan klanten, en de technieken die ze gebruiken, mezelf kan blijven ontwikkelen. In mijn korte tijd bij 3fifty ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om met DevOps bezig te zijn. Ik krijg daar heel veel energie van waardoor ik echt plezier heb ik m’n werk.

Wat doe je naast je werk voor leuke dingen? Heb je hobby’s?

Ik hou van koken en uiteten gaan. Het lekkerste om te koken vind ik heel simpel rijst met kip. Ik kan dat écht elke dag eten. Verder ga ik graag op pad met mijn vrouw, familie of vrienden.


Bedankt Semih, heel veel plezier, succes en geluk! Ben je benieuwd naar de Managed Services van 3fifty, klik hier. Kom jij werken bij 3fifty? Voor onze vacatures neem je kijkje op onze vacaturebank.

3fifty

Denk jij binnen 3fifty te passen?

Bekijk dan onze vacatures

Auteur

Karlijn van Es

Bekijk ook

× Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday