HomeOver ons

Over ons

Een stukje historie

3fifty is in 2005 gestart met het leveren van professionals voor de financiële- en ICT-markt. Vanaf 2007 specialiseerde wij ons volledig op Microsoft System Center om na een aantal jaar het portfolio uit te breiden met Microsoft datacenter. De focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft infrastructuur en IT-management.

Sinds de opkomst van Cloud in 2013 is 3fifty meegegroeid met de Microsoft Cloud platform technologie en leveren nu reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft Cloud. Eind 2014 zijn stappen gezet in de richting van IT Automation en 2016 rondom Cloud Security.

Vandaag de dag houden we ons hoofdzakelijk bezig met het transformeren van onze klanten naar de cloud. Daarnaast helpen we met het geven van advies en leveren van diensten m.b.t. Cyber Security en Managed Services. Als Cloud Solution Provider en (Microsoft)trainingsinstituut maken we onze dienstverlening compleet.

Onze missie

3fifty is een klantgericht ICT-consultancybedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Door onze kennis, in combinatie met onze cultuur en vooruitstrevende aanpak helpen we organisaties om het beste uit zichzelf te halen. We zijn transparant, je kunt op ons bouwen. We communiceren eerlijk en oprecht. Samen bouwen we aan de best passende oplossing.

Onze visie

Organisaties in staat stellen te werken met de nieuwste IT-technologieën, zodat zij innovatiever en moderner werken. We helpen organisaties met de best passende IT-oplossing en goed advies. Onze trainingen helpen organisaties om hun kennis te verbreden. Met Managed Services ontzorgen we organisaties volledig door hen IT-omgeving stabiel en robuust te maken.

3fifty principe

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Wij helpen onze medewerkers en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we volgens onze kernwaarden: L. I. F. T. 

Logic, Intellect, Forward, Together.

Lees meer over onze kernwaarden en cultuur.

MSFT-logo feb2021

Video 3fifty: dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud.

Zin in een kop koffie?

Wil je meer weten over 3fifty of een kop koffie drinken? Je bent welkom! Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je om een  afspraak te maken. Je kunt ons ook zelf een belletje geven: 078-61 05 719.
    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00