HomeOver ons

Over ons

Een stukje historie

3fifty is al ruim 15 jaar een allround partner in de IT. In de begindagen bestond het werk voornamelijk uit het leveren van professionals voor de financiële markt en ICT-markt. Kort erna specialiseerden wij ons volledig in Microsoft System Center, om na een aantal jaar het dienstenaanbod uit te breiden met Microsoft Datacenter. De focus verschoof van detachering naar projectmatig werken en het leveren van consultancy rondom Microsoft-infrastructuur en IT-management.

Sinds de opkomst van de cloud is 3fifty meegegroeid met de Microsoft cloud platform-technologie en nu wordt er reeds jaren consultancy en solutions rondom de Microsoft cloud geleverd. Recentelijk zijn stappen gezet in de richting van IT Automation en rondom cloud Security.

Vandaag de dag houden we ons hoofdzakelijk bezig met het helpen transformeren van onze klanten naar de cloud. Daarnaast helpen we met het geven van advies en leveren van diensten m.b.t. cloud security en Managed Services. Als Cloud Solution Provider en (Microsoft)trainingsinstituut maken we onze dienstverlening compleet door de medewerkers van onze klanten op te leiden.

Onze missie

3fifty is een klantgericht ICT-consultancybedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Door onze kennis, in combinatie met onze cultuur en vooruitstrevende aanpak helpen we organisaties om het beste uit zichzelf te halen. We zijn transparant, je kunt op ons bouwen. We communiceren eerlijk en oprecht. Samen bouwen we aan de best passende oplossing.

Onze visie

Organisaties in staat stellen te werken met de nieuwste IT-technologieën, zodat zij innovatiever en moderner werken. We helpen organisaties met de best passende IT-oplossing en goed advies. Onze trainingen helpen organisaties om hun kennis te verbreden. Met Managed Services ontzorgen we organisaties volledig door hen IT-omgeving stabiel en robuust te maken.

3fifty principe

3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud. Wij helpen onze medewerkers en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we volgens onze kernwaarden: L. I. F. T. 

Logic, Intellect, Forward, Together.

Lees meer over onze kernwaarden en cultuur.

MSFT-logo feb2021

Video 3fifty: dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud.

Zin in een kop koffie?

Wil je meer weten over 3fifty of een kop koffie drinken? Je bent welkom! Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je om een  afspraak te maken. Je kunt ons ook zelf een belletje geven: 078-61 05 719.


    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00