HomeWerken als specialist

Werken als specialist

Als consultant bij 3fifty ben je niet alleen technisch goed onderlegd, maar ben je ook in schriftelijke en verbale communicatie sterk. Je werkt met innovatieve oplossingen en hebt veel contact met mensen. Een consultant bouwt niet alleen een technische oplossing, maar denkt mee met de klant en adviseert op zowel technisch- als strategisch- en managementniveau. Als je wilt werken als specialist ben je bij ons aan het goede adres.

Zonder arrogant te zijn, durven wij hardop te zeggen:

“Wij zijn een top werkgever, als je Microsoft / Azure-specialist bent!”.

Interessante projecten en een uitstekend aanbod

Marktconforme arbeidsvoorwaarden zie je terug bij veel bedrijven. Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen: stap je over voor de arbeidsvoorwaarden of voor de mogelijkheid om verder te groeien en te werken bij een bedrijf waar jij je ei in kwijt kan? Bij 3fifty kan je dé specialist worden en uitblinken in je vak. In het 3fifty-lab zijn de allernieuwste producten beschikbaar en kan je naar hartenlust je kennis verder uitbreiden. Als specialist ben je trekker van jouw specialisme en zorg je ervoor dat je je kennis deelt met je collega’s tijdens kennissessies en op de online-omgeving.

Lees hier meer over onze cultuur of bekijk onze vacatures.

MSFT-logo feb2021

Onze cultuur.

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Maar dat je ook uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. We gaan informeel met elkaar om en het kantoor voelt als thuiskomen.

Waarom 3fifty?

3fifty-consultants zijn échte specialisten. Sebastiaan Boonstoppel stapte in maart 2019 over en heeft via verschillende rollen zijn weg binnen de IT naar 3fifty gevonden. Bij 3fifty combineren we onze projectmatige aanpak met trainingen om technische oplossingen en kennis over te dragen. Vervolgens zorgt onze Support of Managed Service dienstverlening voor het optimaal continueren en optimaliseren van een omgeving en de bedrijfsprocessen die we hiermee ondersteunen.

“Bij 3fifty heerst een open en gezellige sfeer waar we de ruimte hebben voor persoonlijke ontwikkeling en het uitvoeren van gave opdrachten bij onze klanten. Door de hechte band met Microsoft hebben we toegang tot nieuwe technieken en processen die uitkomen voor Cloud omgevingen. Hiermee kunnen we onze eigen kennis en inzichten vergroten. En voor onze klanten een optimale omgeving realiseren.”

Sebastiaan

Geen updates meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en evenementen. Vul het formulier hiernaast in.


    × Stel jouw vraag direct via Whatsapp Available from 09:00 to 17:00